ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА ДОБРИ ЦЕНИ
           

55

 

ISO 9001 2008ISO 9001 2008

СОФИЯ, счетоводство пловдив,счетоводна кантора варна

  РЕГИСТРАЦИИ ФИРМИ ЧУЖДЕНЦИ

 

Contract for Accounting Services and Consultancy

www.kantora.eu

globalconsulteu@gmail.com

tel.  +359 899 454 998

gconsultbg

Inregistrarea societatii in Republica Bulgaria cu proprietar al capitalului social cetatean strain - pret final 149 euro.

Numai pentru inca 90 euro veti putea inregistra societatea la adresa noastra si veti folosi cutia postala si faxul.

Inregistrarea societatii de catre persoana straina


Nu are nici o importanta daca este vorba despre inregistrarea societatii de catre persoana fizica din stat al Uniunii Europene sau despre inregistrarea societatii de catre persoana fizica din stat din afara uniunii - avem nevoie doar de pasaport international valabil, iar in cazurile in care fondator este cetatean european, numai de carte de identitate.
Toate documentele pentru inregistrarea societatii nou instituite vor fi emise in limba bulgara si vor fi traduse de catre traducator autorizat in respectiva limba materna a persoanei straine.

Infiintarea societatii in Bulgaria de catre persoana straina juridica.

- situatie actuala (certificat constatator) de la Registrul Comertului din statul respectiv, pentru societatile straine, care vor avea cota in societatea bulgara;
- decizia asociatilor sau actionarilor societatilor straine, prin care se decide infiintarea societatii in Bulgaria, si pentru care este autorizata anumita persoana. Se descriu in detaliu drepturile persoanei autorizate - sa inregistreze societate, sa semneze documentele, sa imputerniceasca alte persoane sa depuna documentele, sa deschida conturi bancare, sa numeasca administrator.

Inregistrarea societatii in Republica Bulgaria poate fi folosita ca un prim pas pentru obtinerea vizei, a sederii temporare sau permanente in Bulgaria.


Ce este necesar sa faceti?
Luati legatura cu consultantii nostrii, discutati cu acestia cerintele d-voastra, iar acestia va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa ne conectati la +359 899 454 998, skype: gconsultbg, viber +359 899 454 998
sau

Daca nu aveti timp la dispozitie si doriti doar un pret orientativ, va rugam sa completati formularul scurt situat in partea dreapta iar noi va vom raspunde posibil cat mai repede.

www.kantora.eu

+359 899 454 998

 

 

<--

 

 

 


Регистрации бг фирми

Copyright ©2009 Kantora.eu
Изработка на сайта: тел. 0899/286730; info@obektiv.info